Contact: +40726710335
PROGRAMARE

Reflexoterapie

Reflexoterapie

Terapia care face minuni!

Pret: 120RON
Durata: 60min

Masajul reflexogen – presupune aplicarea de catre terapeut a unor presiuni, rotatii, frictiuni si miscari energice cu degetele si nodozitatile mainii pe punctele reflexe ale picioarelor pacientului, dupa o anumita schema si intr-o ordine anumita, cu intentia de a le stimula sa transmita impulsuri nervoase catre organului tinta, aceste manevre alternand cu manevre de drenaj menite sa induca relaxare pacientului.

Este un tratament puternic, mult mai mult decat un simplu masaj pentru picioare. Chiar daca multe persoane sustin ca nu este o terapie relaxanta, datorita experientei Kinetoterapeutului si atmosferei pe care o creaza, aceasta terapie poate fi la fel de placuta ca un masaj relaxant.

In zilele noastre, reflexoterapia este considerata o metoda de tratament alternativa, neinvaziva, eficienta si unanim acceptata.

Reflexoterapia stimuleaza eliminarea toxinelor, imbunatateste circulatia si sustine sistemul imunitar, restabilind echilibrul corpului intre yin si yang, incurajand autovindecarea si intarind corpul. Este o terapie ideala pentru persoanele care au nevoie de o reincarcare fizica sau ale caror sisteme imunitare au nevoie de un impuls.

Beneficiile reflexoterapiei sunt nenumarate, aceasta ameliorand cu success atat boli cronice cat si acute, dintre care: durerile de cap, migrena, insomnia, nervozitatea, depresia, stresul, atacurile de panica, perturbari functionale ale organelor interne (rinichi, ficat, plamani, pancreas etc), tulburari endocrine (hiper si hipotiroidie, paratiroidita, afectarea suprarenala, reglarea ciclului menstrual, tulburari de menopauza, deficiente de crestere la copil, osteoporoza, disfunctii sexuale, sindrom premenstrual) si metabolice (obezitate, diabet), reumatism, sindromul mainilor si picioarelor reci, afecţiuni ORL, astm, sinuzita, efectiuni digestive.

In ceea ce priveste contraindicatiile reflexoterapiei, aceasta metoda de tratament nu este indicata persoanelor ce sufera de eczeme, afectiuni ale pielii sau tromboze, este interzisa activarea acestor zone, deoarece se pot pune in miscare cheagurile de sange, obturand vasele sangvine in organele vitale pentru organism, persoanelor cu boli psihice sau boli infecto-contagioase.

De asemenea, unii specialisti sustin ca reflexoterapia este contraindicata in cazul persoanelor cu cancer, pe cand altii o indica datorita efectelor pe care le are prin stimularea sistemului imunitar si detoxifierii organismului.

In functie de problematica cu care se confrunta clientul frecventa cat si numarul sedintelor de reflexoterapie poate varia.

Programeaza-te!
Categorie: Terapie
Cod serviciu: REFLEXO
Whatsapp Instagram
Instagram Whatsapp