Contact: +40726710335
PROGRAMARE

Termeni si Conditii

Inainte de a utiliza sau obtine orice materiale, informatii, servicii prin intermediul acestui sistem de booking  online, va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile. Aceste prevederi se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.
 
1. Informatii administrator sistem de programari/booking  online
Site-ul www.promassbooking.ro este administrat de catre Pro Mass D&C SRL cu sediul in localitatea Bucuresti,sector 6,str Nicolae Filimon nr 28 bl 18 sc 2 ap 87 et 6 , Romania, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/6623/2015 Cod de Identificare Fiscala 34593239 Tel.0726710335, email: promass2014@gmail.com
 
2. Acceptare Termeni si Conditii
Administratorul va ofera accesul in sistemul de booking  online si utilizarea acestuia, sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii. Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui serviciu, continut, date, materiale, informatii  prin intermediul sistemului de booking online, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii. Administratorul isi rezerva dreptul de a completa sau modifica orice informatie din sistemul de programari  virtual fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.
 
3. Drepturi de autor
  • Vizitatorul/Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va descarca/utiliza continutul sistemului de booking online,promassbooking.ro imagini, descrieri, elemente grafice, fara acordul scris al administratorului intrucat reprezinta proprietatea administratorului,  fiind aparat de legea dreptului de autor si de legile referitoare la proprietatea intelectuala si industriala.
 
4. Perfectarea contractului la distanta, valabilitate
  • Odata cu lansarea comenzii de pe sistemul de programari online, promassbooking, cumparatorul accepta comunicarea prin e-mail,whatsapp sau telefon prin care administratorul isi deruleaza activitatea.
  • Prezentul contract la distanta intra in vigoare in momentul confirmarii comenzii de catre administrator. Confirmarea se efectueaza verbal (telefonic) sau electronic (whatsapp ,e-mail).
  • Administratorul nu considera sub nici o forma o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
  • Cumparatorul devine proprietarul serviciului dupa confirmarea platii, in cazul platii cu  card respectiv plata cash la locatia clientului .
 
5. Preturi, modalitati de plata, facturare
  • Preturile sunt afisate pe pagina dedicata fiecarui serviciu  si  includ cheltuielile de deplasare,exceptie facand zonele in care se specifica in mod expres faptul ca exista o taxa de transport auxiliara -Pe baza informatiilor detinute de Pro Mass Booking  si a celor furnizate  de cumparator va fi emisa o factura pentru serviciile prestate,respectiv bon fiscal,in cazul platii cash,direct la locatia clientului.
Whatsapp Instagram
Instagram Whatsapp